Penyokong DAP Kecewa Logo Roket Tiada

Kit Siang cuba mengekalkan sokongan kaum cina dan pada masa yang sama memenangi hati orang Melayu, ia satu penipuan dan mendedahkan ketidakyakinan DAP pada logo PKR

DAP in a quandary after supporters' unease with using PKR logo

KUALA LUMPUR: Penyokong DAP kecewa apabila menyedari Logo Roket tidak akan digunakan dalam PRU14. Sebaliknya, logo itu digantikan dengan Logo Mata Satu iaitu logo Parti Keadilan Rakyat.

"DAP sepatutnya mendengar nasihat Dr Chen Man Hin dan bukannya Dr M", kata Salleh Keruak seperti yang dilaporkan oleh NST.

Sekarang apabila menyedari pengundi Cina tidak kenal Logo Mata Satu dan kecewa tiada logo roket, mereka cuba mengatasi kelemahan ini dengan memaparkan Logo Roket di sebelah Logo Mata Satu.

"Kit Siang cuba mengekalkan sokongan kaum cina dan pada masa yang sama memenangi hati orang Melayu, ia satu penipuan dan mendedahkan ketidakyakinan DAP pada logo PKR".

Sumber:
https://www.nst.com.my/news/politics/2018/05/366995/dap-quandary-after-supporters-unease-using-pkr-logo
Labels:
Reactions:

Post a Comment

[blogger]

1Mediaonline

{facebook#facebook.com/1mediaonline} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget