NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

PRU15: Penyokong BN, PN berbalas ejekan di Pagoh


PAGOH:
Suasana di Pusat Konvensyen Hab Pendidikan Pagoh di sini, sedikit tegang selepas penyokong parti bertanding melaungkan perkataan penyamun, perompak dan katak

Penyokong Barisan Nasional (BN) dan Perikatan Nasional (PN) masing-masing bersorak dan berbalas 'ejekan' itu antara satu sama lain.

Keadaan itu berlaku selepas penyokong PN melaungkan perkataan penyamun dan perompak sebelum dibalas penyokong BN dengan melaungkan perkataan katak.

Biarpun ditempatkan secara bersebelahan dengan penjarakan kira-kira lima meter, keadaan masih terkawal dengan anggota polis ditempatkan di kawasan terbabit bagi mengelak kejadian tidak diingini.

Bagaimanapun, suasana ruang berhimpun penyokong PH tidak semeriah penyokong BN dan PN apabila hanya dihadiri kira-kira 20 orang.

Terdahulu, tiga calon kerusi Parlimen Pagoh masing-masing dari PN, BN dan PH tiba di pusat penamaan calon bagi menyerahkan borang pencalonan.

Penyandang kerusi itu yang juga Pengerusi PN, Tan Sri Muhyiddin Yassin, terawal menyerahkan borang pencalonannya sebaik pusat penamaan dibuka.

Calon PH pula, Iskandar Shah Abd Rahman menjadi individu kedua tiba di pusat penamaan calon diikuti calon BN, Datuk Seri Razali Ibrahim.............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo