NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Amirudin, Azmin tiba di pusat penamaan, bersaing di Gombak


GOMBAK:
Menteri Besar Selangor Amirudin Shari dan bekas timbalan presiden PKR, Azmin Ali, tiba di pusat penamaan calon bagi Parlimen Gombak, beberapa minit antara satu sama lain.

Azmin, yang juga Ahli Majlis Tertinggi Bersatu, tiba pada 8.40 pagi bersama 100 penyokong. Beliau bersaing demi mempertahankan kawasan Gombak bagi penggal keempat.

Dalam pada itu, Amirudin buat kali pertama bertanding bagi kawasan Parlimen.

Ketua PKR Selangor itu yang sebelum ini dikatakan rapat dengan Azmin susulan pemecatannya dari PKR, pada Februari 2020, tiba di pusat penamaan calon, pada 8.35 pagi bersama lebih 100 penyokong.

Calon PKR disambut dengan laungan “reformasi” penyokong ketika mereka berarak menuju pusat penamaan calon.............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo