NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Mangsa banjir di Batu Pahat menurun kepada 236 orang

Jumlah mangsa banjir di Batu Pahat menurun kepada 236 orang setakat 8 malam ini berbanding 263 orang yang direkodkan tengah hari tadi. - Foto ihsan bomba


JOHOR BAHRU: Jumlah mangsa banjir di Batu Pahat menurun kepada 236 orang setakat 8 malam ini berbanding 263 orang yang direkodkan tengah hari tadi.
Jawatankuasa Pengurusan Bencana Daerah (JPBD) memaklumkan terdapat 69 keluarga ditempatkan di pusat pemindahan sementara (PPS) di Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Gading, Batu Pahat.
Menurut JPBD kesemua mangsa merupakan penduduk dari Taman Sri Panchor, Kampung Sengkuang, Kampung Baru Sri Gading, Pekan Seri Gading dan Kampung Seri Tanjung.
Banjir di daerah itu berlaku disebabkan pertembungan hujan lebat bermula 1.30 pagi hingga 5.30 pagi, Rabu lepas dan fenomena air pasang.
-- BERNAMA


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo