NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Kerajaan berikan tol percuma untuk pengguna PLUS dan LPT balik beraya di kampungSelepas dua tahun beraya secara berjauhan, ramai yang merancang untuk balik kampung pada tahun ini. Selari dengannya, kini kerajaan turut membuat kejutan, dan mengumumkan penawaran tol percuma dan juga diskaun tol untuk pulang beraya.

Tol percuma diberikan melibatkan PLUS dan juga LPT dari 12 tengah malam, 30 April 2022 sehingga 11.59 malam 1 Mei 2022 kepada semua kelas kenderaan.

Disamping itu, tol percuma turut diberikan untuk pulang kembali selepas beraya – di PLUS dan juga LPT, bermula 12 tengah malam 7 Mei 2022 hingga 11.59 malam 8 Mei 2022 untuk semua kelas kenderaan.

Sementara itu, tawaran diskaun tol atara 30% ke 50% akan diberikan pada lebuhraya yang lain.Sumber | Amanz
............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo