NOTIS:

Belum ada lagi....

Pangkah Perikatan Nasional, ubah tradisi turun-temurun keluarga

0

TURUN-temurun keluarga kita merupakan pendukung parti lama Barisan Nasional ni, bahkan kita pun begitu. Tapi dengan situasi semasa, sanggup ke kita anak muda lihat parti BN berkuasa kembali?

Kini anak muda bukan lagi seperti lembu dicucuk hidung! Tak sanggup untuk lihat negeri dan negara ni diperjudikan dengan budaya politik pentingkan diri sendiri dengan pemimpin-pemimpin yang tak bertanggungjawab dan penuh salah laku.

Memang sebelum ini Negeri Johor dikatakan kubu kuat Barisan Nasional. Tapi kubu itu dah roboh bahkan usaha mendirikannya semula dah tak sama lagi!

12 Mac 2022 ini merupakan tarikh keramat untuk rakyat Johor membuat suatu keputusan jelas siapa yang akan mengemudi negeri bertuah ini.

Demi masa depan anak muda! Walaupun anda penyokong kuat Barisan Nasional sekalipun, tapi tolonglah kali ini undilah Perikatan Nasional yang jelas bersih, berintegriti, dan prihatin rakyat.

Ayuh anak muda kita ramai-ramai turun mengundi dan tunjukkan kuasa undi kita untuk lakukan perubahan demi Bangsa Johor!

“Luaskan Kuasamu Simpang Jeram”

ZARUL SALLEH
Calon PN N.13 Simpang Jeram
PRN Johor – HARAKAHDAILY 11/3/2022
............oo000oo........... 
PENAFIAN 1Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo