NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Kenapa beri wifi percuma hingga hujung tahun je?
KUALA LUMPUR 25 Sept. - Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini mengumumkan rakyat Malaysia 
bakal menikmati kemudahan WiFi percuma sehingga hujung tahun ini.

Jelas beliau, bayaran WiFi hanya akan dikenakan semula terhadap pengguna pada tahun hadapan pada kadar yang lebih rendah.

Dalam masa sama, Najib turut mengumumkan tujuh insentif lain khusus untuk warga Telekom Malaysia (TM) yang meliputi pelbagai manfaat menyeluruh termasuk waktu bekerja dan faedah perubatan.

“Insentif tersebut adalah waktu bekerja yang lebih anjal kepada warga TM wanita yang mengandung iaitu dibenarkan pulang sejam lebih awal dan cuti ehsan kelahiran cucu dengan penambahan selama tujuh hari.

“Manfaat lain termasuk cuti ehsan untuk ibu bapa dan anak menjalani rawatan di hospital, faedah perubatan dan pergigian bagi pekerja eksekutif antara RM500 hingga RM700 sekeluarga dan RM250 hingga RM500 sekeluarga bagi yang bukan eksekutif,” katanya.

Beliau berkata demikian dalam kunjungannya ke Sesi Jom Bersama TM di Pusat Konvensyen TM, di sini hari ini.

Selain itu, kata beliau, biasiswa juga ditawarkan kepada semua warga TM yang sebelumnya terhad, diskaun 35 peratys kepada anak-anak warta TM yang melanjutkan pengajian di Universiti Multimedia Malaysia (MMU) dan pengajian percuma bagi mereka yang mendapat kepujian pertama. - UTUSAN ONLINE


Sumber: http://www.utusan.com.my/berita/nasional/wifi-percuma-hingga-hujung-tahun-ini-1.530678
© all rights reserved
made with by templateszoo