TEPAT. TELUS. TERKINI.

2021 Tiada Lagi Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC)?Kerana ianya merupakan suatu pembaziran wang kerajaan yang boleh digunakan untuk membayar semula hutang negara.

Lim Guan Eng menyifatkan penghargaan dan pemberian insentif tersebut bukanlah satu keperluan kerana setiap penjawat awam telah pun dibayar gaji dan diberi bonus setiap tahun.

Malah penjawat awam jangan jadikan APC sebagai satu motivasi untuk kerja sungguh sungguh semata harapkan ganjaran sebaliknya setiap penjawat awam perlu kerja sungguh sungguh setiap hari kerana anda dibayar gaji oleh kerajaan.

Persoalannya siapakah majoriti dalam kalangan penjawat awam…..pastinya melayu. fikir fikirkanlah satu demi satu keistimewaan melayu ditarik secara terang terangan apatah lagi secara halus yang tidak ketahui rakyat.

Sungguh,PH MERUPAKAN MALAPETAKA BUAT MALAYSIA
Labels:
Reactions:

Post a comment

Kalau dh pemakan babi tu mmg Babi tp ni lebih dari babi yakjuj makjuj manusia.biadap.tak layak menerajui kewangan dgn menerajui kerajaan.pi mampuslah.

[blogger]

1Mediaonline

{facebook#facebook.com/1mediaonline} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget