NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

UMNO tetap kalah walaupun ahli dapat hadiah tahunan
Tan Sri Annuar Musa mendakwa meskipun bilangan ahli UMNO lebih ramai daripada PAS namun parti Melayu itu sering kecundang dalam pilihan raya. 


Ahli Jawatankuasa PAS Pusat itu berkata apa yang lebih mengejutkan sesetengah ahli enggan mengundi UMNO walau sudah diberikan hadiah kepada bahagian tertentu. 


“Beza PAS ialah ahli sedikit, undi banyak, UMNO ini ahli ramai tetapi undi sedikit. Saya jadi setiausaha agung UMNO tiap-tiap tahun kena sedia hadiah kepada bahagian dengan ahli yang paling ramai.


“Ahli UMNO paling ramai di Kemaman, setiap tahun ahli paling ramai 60,000 setiap tahun dapat hadiah, tetapi bila pilihan raya dapat 28,000 undi,” katanya. 


Sumber: Harakah Daily


Ikuti Tiktok Berita Pertiwi dan Telegram TV Pertiwi Official:


https://www.tiktok.com/@beritapertiwi


https://t.me/tvpertiwi


#TvPertiwi


........
Komen: ........


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo