NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

BlockOut 2024: Jangan jadi ekstremis - Naim
Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama), Dato Seri Dr Mohd Naim Mokhtar menyeru kepada orang ramai untuk tidak bertindak ekstremis, mencaci dan maki hamun terhadap mana-mana pihak ketika mengikuti kempen solidariti dan boikot buat umat Islam di P4lestin.


“Menyeru semua pihak agar tidak mengambil tindakan ekstrem kepada mana-mana pihak. Apatah lagi melibatkan fitnah, mencaci, maki hamun, ugutan dan sebagainya,” ujarnya hari ini.


Tambah Naim, semua pihak wajar menjaga keharmonian dalam bermasyarakat dan mana-mana tindakan yang boleh mengundang keresahan awam perlu dielakkan sama sekali.


Sebelum ini, tular di media sosial  mengenai Gerakan Blockout 2024 yang bertujuan untuk memboikot selebriti atau pempengaruh yang bisu serta diam daripada bersuara bersuara jenayah genosid Isr4el ke atas P4lestin di medium media sosial mereka.


Sumber: FB Dato Seri Dr Naim 


Ikuti Tiktok Berita Pertiwi dan Telegram TV Pertiwi Official:


https://www.tiktok.com/@beritapertiwi


https://t.me/tvpertiwi


#TvPertiwi
........
Komen: ........


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo