NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Tweet lebih panjang! Cadangan 4000 aksara untuk pengguna TwitterTwitter pada awalnya dimulakan dengan had aksara sebanyak 140 disebabkan oleh had pada setiap SMS pada suatu ketika dahulu. Selepas beberapa tahun beroperasi, ia seterusnya dilanjutkan dan ditambah hadnya dengan sokongan untuk 280 aksara.

Dan kini, dibawah pentadbiran Elon Musk, Twitter sekali lagi dilihat akan meningkatkan had aksara, kepada sehingga 4000 aksara untuk setiap Tweet.

Ia tidak diketahui lagi sama ada ciri ini akan diintegrasikan bersama Twitter Notes sebelum ini, atau ia akan diintegrasikan terus ke penggunaan utama Twitter.

Bagi anda sendiri, adakah anda akan gembira dengan penggunaan Tweet yang panjang, atau lebih gemar dengan had 280 aksara?


Sumber I Amanz........
Komen: ........


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo