NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Rakyat perlu sedar Sandiwara PH dengan Kluster Mahkamah BN serta kencing Rafizi


Selama ini PH war-warkan kepada rakyat mereka menentang Umno kerana rasuah dan korup ...Rupanya semua itu adalah sendiwara , hipokrit, temberang dan tipu semata-mata...!!

Kerana PH sendiri sanggup bersama2 kluster2 mahkamah blok Zahid hamidi ini yang mana tujuan zahid semata-mata nak lari dari kes mahkamah di umno blok penyamun ini..!
PH sendiri hulurkan talian hayat kepada penyamun -penyamun ini...!!

Sampai bila kita nak lenyapkan rasuah dalam negara ini kalau PH sendiri bina kerajaan dengan kaki2 rasuah dan penyamun-penyamun ini...??????!!!!!!
Sedangkan ramai kalangan BN sendiri mendesak zahid korup ini berundur...!

Ini bukti yang sangat jelas kepada rakyat Malaysia bahawa perjuangan PH..Pkr Dap dan Pan menentang rasuah dan korup dalam negara ini adalah temberang semata-mata..!! Rupanya benarlah perjuangan mereka sekadar ingin berkuasa dan berebut jawatan, memenuhi nafsu dan cita-cita peribadi dan BN pula nak mengunakan kuasa untuk menyelamatkan kluster2 mahkamah...!!

Cita-cita memperjuangkan cita-cita rakyat ingin kerajaan yg bersih tanpa rasuah dan korup tidak ada pun dalam kamus PH....semua sembang kari mereka sahaja..!!!!

Sekarang sangat jelas dan terang kepada rakyat bahawa PH adalah kaki temberang, penipu, pembohong besar dan pendusta.....!!! Rupanya memang PH sendiri yg wajib rakyat benamkan dan kuburkan pada PRU akan datang..!!

Lepas ini rakyat dengan mudah dan tanpa ragu-ragu akan menyokong PN untuk diangkat sebagai kerajaan yg fresh BERSIH dari korup dan rasuah...!

Brovo PN..!!

Amin Insyaallah ..!

YELLOW DRAGON............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo