NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

BN tak perlu jadi peminta sedekah - Annuar Musa


BN tidak perlu menjadi menjadi peminta sedekah kepada mana-mana gabungan parti politik untuk membentuk kerajaan baru, kata bekas ahli parlimen Ketereh Annuar Musa. 

Merujuk kepada pertemuan pimpinan kanan Pakatan Harapan dan BN, katanya, BN perlu bersikap lebih bermaruah dengan kekal sebagai blok pembangkang bersama 30 ahli parlimennya. 

“Rakyat tak beri mandat… kita sedia berikan peranan sebagai pembangkang. Biarlak kami teruskan jadi pemabngkan dan siapa nak buat kerajaan teruskan 

“Pada saya Umno tak perlu jadi peminta sedekah kepada sesiapa. 

Pertemuan PH-BN hari ini

“Kalau kita masuk sebagai minoriti dalam mana-mana, kecuali kalau mereka nak ajak kita bergabung, PM-nya adalah daripada Umno, PH nak nak tawarkan PM (daripada) Umno, PN nak tawarkan PM (daripada) Umno kami mungkin akan sokong,” katanya.

Dia berkata demikian dalam sidang media bersama sekumpulan ketua bahagian dan pemimpin akar umbi Umno di bangunan WTC, Kuala Lumpur hari ini.
............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo