NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

PAS tak lupa Muhyiddin pernah mahu ‘khemah besar’, tapi PAS lebih tahu Zahid tt SD sokong Anwar PM (ada video)


Presiden Umno, Ahmad Zahid Hamidi mempersoalkan sama ada PAS terlupa bahawa Pengerusi Perikatan Nasional (PN), Muhyiddin Yassin juga pernah menyatakan hasrat kerjasama dalam khemah besar dengan Pakatan Harapan (PH).

“Namun hasrat tidak kesampaian kerana PH dan Gerakan Tanah Air masing-masing mempunyai agenda serta muslihat tersendiri.

“Jadi mengapa pimpinan Umno pula yang dituduh oleh pemimpin PAS mahu bekerjasama dengan PH? Ahli PAS bernasib baik muslihat pengerusi PN tidak kesampaian jika tidak tentu mereka telah pun kembali ke pangkuan DAP,” katanya di Facebook.

Sebenarnya Majlis Syura PAS telah membuat keputusan (Jangan bodoh dengan Takiri yang kata tak... dia tu kena pecat SU Majlis Syura). Dalam perbincangan membuat keputusan PAS mengambil banyak pandangan dan untuk kepentingan Melayu Islam, PAS terpaksa tangguh dulu MN bukan meninggal 100% tapi tangguh dulu sehingga habis PRU15 ini.


Pendedahan Tajuddin ini sudah pasti PAS sedar bahawa UMNO sebut NO DAP NO DAP akhirnya Zahid, Mat Hassan jadi budak Anwar dan DAP!!

PAS tak bodoh Zahid,
Keputusan PAS terakhir yang sebelum ini lebih mirip nak kukuh MN akhirnya berbalik kepada PN adalah kerana Zahid "bercium Mulut" dengan Anwar dan DAP bagi menjadikan PM selepas PRU15 nanti.

Ingat TGHA Bodoh ke?

NASIR RAMLEE............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo