NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

KJ belum tahu, Anwar dan tahu, Hebat hubungan guru dengan anak murid...


R Sivarasa mendedahkan Parti Keadilan Rakyat (PKR) terutamanya Datuk Seri Anwar Ibrahim sudah mengetahui lebih awal mengenai pencalonan Khairy Jamaluddin di Parlimen Sungai Buloh.

Sivarasa berkata, malah Anwar sendiri yang memberitahunya tentang pencalonan Khairy di kawasan itu.

“Pencalonan Khairy Jamaluddin di Sungai Buloh sudah kita ketahui beberapa hari dan Anwar sudah membawa pencalonan itu kepada perhatian saya,” katanya dalam kenyataan di sini hari ini.

Dalam kenyataan satu muka surat itu, Sivarasa turut mengulas mengenai masalah pita suaranya.

Kata Sivarasa, Anwar ada menimbulkan kebimbangan sama ada beliau boleh  menguruskan siri kempem sekiranya dicalonkan semula di Parlimen Sungai Buloh.

Betullah mengatakan bahawa Zahid Hamidi telah memberikan semua langkah pergerakan BN kepada Anwar untuk memastikan PH menang besar bagi membolehkan PH-BN bentuk kerajaan selepas PRU15 nanti.
............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo