NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

‘Jangan tolak, biar saya turun elok-elok’, kata Noh


SHAH ALAM:
Pengerusi Barisan Nasional (BN) Selangor, Noh Omar menyuarakan kekecewaan kerana digugurkan sebagai calon pada pilihan raya umum ke-15.

“Pengalaman saya sebagai Ahli Parlimen selama enam penggal, turun naik dah biasa, tapi kalau saya turun, janganlah tolak, biarlah saya turun elok-elok,” katanya ketika berkempen di sini untuk calon BN, Isham Jalil.

“Tapi semangat saya, saya mahu pastikan BN menang, terutamanya di Shah Alam,” kata bekas Ahli Parlimen Tanjong Karang itu.

Isham memuji Noh yang masih setia kepada BN.

“Saya menghargai Noh kerana beliau masih di sini, membantu kempen BN, tidak seperti dua bekas Ahli Parlimen kita yang berpaling tadah kepada parti lain,” katanya merujuk bekas Ahli Parlimen Arau, Shahidan Kassim dan Ahli Parlimen Maran, Ismail Abd Muttalib yang bertanding di bawah tiket Perikatan Nasional.

ENGKAU RANCANG JATUHKAN ORANG
ORANG LAWAN ENGKAU KEJI
ORANG TAK MELAWAN ENGKAU PUJI
POLITIK SAMPAH DALAM UMNO............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo