NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Azli (PH) terdiam ‘diserang’ Afif (PN) - Bersama Video Bual Bicara


SHAH ALAM –
Calon Pakatan Harapan (PH), Azli Yusof dilihat lebih banyak mendiamkan diri ketika menyertai program bual bicara YB Boleh ‘Go’ Ke? anjuran Sinar Harian, petang tadi.

Acara yang memfokuskan kerusi Parlimen Shah Alam itu menggandingkan Azli dengan Dr. Afif Bahardin dari Perikatan Nasional (PN) yang bertalu-talu membuat serangan peribadi terhadap Azli.

Sepanjang lebih 50 minit bersiaran secara langsung, Afif lebih banyak bercakap, meskipun Azli cuba untuk mencelah, namun tidak diendahkan.

Sekadar mampu tersenyum, Azli hanya membuat penafian apabila Hazwan Mokhtar selaku hos memberi peluang kepadanya untuk memberi pendapat.

Walau bagaimanapun, Azli dilihat tidak mahu melayan strategi lapuk Afif dan fokus kepada usaha-usaha yang mahu dilakukannya di Shah Alam.
............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo