NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Banjir di Batu Pahat semakin pulih, jumlah mangsa terus berkurang

Banjir di Batu Pahat berlaku disebabkan pertembungan hujan lebat bermula 1.30 pagi hingga 5.30 pagi, Rabu lepas dan fenomena air pasang. - Gambar fail

BATU PAHAT: Jumlah mangsa banjir di daerah ini berkurang kepada 50 orang malam ini, berbanding 131 orang yang direkodkan pagi tadi.
Jawatankuasa Pengurusan Bencana Daerah (JPBD) dalam kenyataan memaklumkan setakat 8 malam, 13 keluarga masih ditempatkan di Pusat Pemindahan Sementara Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Gading di sini, yang dibuka sejak Rabu lepas.
Kesemua mangsa melibatkan penduduk dari Taman Sri Panchor, Kampung Sengkuang, Kampung Baru Sri Gading, Pekan Seri Gading dan Kampung Seri Tanjung.
Banjir berlaku disebabkan pertembungan hujan lebat bermula 1.30 pagi hingga 5.30 pagi, Rabu lepas dan fenomena air pasang.
-- BERNAMA


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo