NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Instagram Menguji Paparan Gambar Lebih Besar, Termasuk Muat-Naik Gambar Skrin Penuh 9×16


Instagram sehingga kini mengehadkan perkongsian kepada gambar bersaiz 1×1, atau saiz gambar yang dikecilkan paparannya. Namun, dengan fokus terhadap Reels, Instagram kini dilihat turut memfokuskan kepada ciri muat-naik gambar pada saiz skrin penuh dengan nisbah 9×16.

Dengan langkah ini juga, Instagram dijangka akan membawa kepada kaedah interaksi halaman utama yang menyeluruh – dan mungkin menggantikan paparan garis masa kepada paparan berbentuk Reels sepenuhnya.

Buat masa ini, TikTok mempopularkan kaedah interaksi menatal ke atas dalam melihat sesuatu perkongsian – dan mungkin ia turut dibawa ke sejumlah aplikasi lain.

Sumber | Amanz


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo