NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

TNG eWallet tawarkan pulangan tunai RM8 bagi pembelian RFID


Touch ’n Go sedia mengalakkan orang ramai untuk beralih menggunakan RFID. Terbaru, TNG melalui TNG eWallet telah mula menawarkan pulangan tunai sebanyak RM8 untuk pembelian tag RFID pada harga RM35 menggunakan aplikasi TNG eWallet.

Promosi ini disediakan oleh pihak TNG sehingga 30 Jun 2022 kelak. Melalui tempahan pada platform berkenaan, ia membawa kepada keseluruhan kos termasuk penghantaran adalah RM40, da dengan pulangan selepasnya sebanyak RM8, ia membawa kepada kos pembelian sekitar RM32 untuk para pengguna.

Buat masa ini, ia tidak diketahui lagi bilakah TNG akan melakukan perubahan harga jualan untuk tag RFID ini. Sebelum ini, kerajaan telah meminta pihak TNG untuk mengkaji kos untuk kurangkan harga jualan RFID.

Sumber | Amanz
............oo000oo........... 
PENAFIAN 1Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo