NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

TikTok di Asia Tenggara : Lebih 800 juta video diterbitkan, 1 trilion tontonan setiap bulan


TikTok hari ini berkongsi beberapa perkembangan pada platform mereka, termasuk berkaitan tontonan dan video yang diterbitkan pada platform TikTok setiap bulan.

Menurut TikTok, di rantau Asia Tenggara sahaja, setiap bulan sebanyak 800 juta video diterbitkan – memperlihatkan angka penerbit kandungan yang sangat tinggi pada platform berkenaan.

Pada masa yang sama, ini membawa kepada lebih 1 trilion tontonan setiap bulan – suatu angka yang sangat tinggi berbanding pelbagai platform lain.

Dengan perkembangan ini, TikTok terus dilihat memfokuskan kepada penerbitan kandungan – sekaligus mengekalkan platform mereka kekal ceria dan aktif.

Sumber | Amanz
............oo000oo........... 
PENAFIAN 1Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo