NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

MySejahtera : Kemaskini Tarikh Lahir Anda, Atau Status Vaksinasi Lengkap Mungkin Ditukar


Pihak MySejahtera kini telah mengeluarkan peringatan melalui media sosial, meminta para pengguna aplikasi MySejahtera untuk mengemaskini tarikh lahir.

MySejahtera mengatakan kegagalan mengemaskini tarikh lahir ini boleh menyebabkan status vaksinasi akan ditukarkan kepada tidak lengkap vaksinasi atau tidak divaksinasi.

Pihak MySejahtera juga turut mengingatkan pengguna untuk mengemaskini aplikasi MySejahtera dalam boleh menggunakan ciri-ciri terbaru pada aplikasi berkenaan.

Anda boleh mengemaskini tarikh lahir anda pada aplikasi berkenaan dengan ke halaman “Profil”, tekan pada ikon menu di penjuru atas kanan, dan memilih “Butiran Peribadi Saya”.

............oo000oo........... 
PENAFIAN 1Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo