NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Facebook Mengubah Rekaan Antaramuka Pada Desktop


Facebook hari ini mula memperkenalkan perubahan rekaan menu navigasi, sekaligus memindahkan bahagian menu berkenaan pada bahagian tepi kiri paparan desktop – berbeza dengan kedudukan sebelum ini yang diletakkan pada bahagian atas laman.

Dengan langkah ini, menu kekal mudah untuk diakses oleh pengguna pada bila-bila masa ketika sedang menatal laman Facebook. Menu juga disusun untuk akses pantas ke sejumlah perkhidmatan – termasuk Facebook Groups.

Dengan perubahan baharu pada web Facebook ini, tidak mustahil kita melihat beberapa web turut mengikut jejak dengan pengenalan menu navigasi ke bahagian tepi.

Bagi anda, adakah anda menyukai rekaan menu pada bahagian tepi ini?

Sumber | Amanz 
............oo000oo........... 
PENAFIAN 1Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo