NOTIS:

Belum ada lagi....

Terpalit tuduhan meninggalkan BERSATU, ADUN Endau tegaskan kesetiaan

0

JOHOR BAHRU: Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Endau, Alawiyah Talib menafikan akan meninggalkan BERSATU, sebaliknya menegaskan kesetiaannya terhadap parti itu.

Alawiyah menyifatkan khabar angin tular sejak beberapa hari lalu sebagai amat tidak berasas dan merosakkan namanya sebagai ahli parti yang setia.

Katanya, walaupun tidak selesa dengan khabar angin itu, beliau tetap menjalankan amanahnya sebagai wakil rakyat dengan terus berkhidmat membantu masyarakat seperti biasa.

"Khabar angin saya akan tinggalkan BERSATU adalah tidak benar dan berniat jahat sedangkan saya di Endau masih menjalankan tanggungjawab sebagai wakil rakyat BERSATU tanpa henti.............oo000oo........... 
PENAFIAN 1Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo