NOTIS:

Belum ada lagi....

Kaca Mata Pintar Generasi Baharu Sedang Dibangunkan Google

0

Google beberapa tahun dahulu telah hadir dengan Google Glass. Namun, ketika itu teknologi berkenaan dilihat terlalu awal. Kini, dengan perkembangan sihat arena realiti-terimbuh dan permulaan perbincangan alam meta, Google dilaporkan sedang membangunkan kaca mata pintar baharu.

Google sedang membangunkan generasi baharu kaca mata pintar mereka, dan turut mengambil kepakaran daripada pengambil-alihan North pada 2020, iaitu salah pembangun kaca mata pintar.

Sebelum ini juga, ia telah dilaporkan Google sedang membangunkan sistem operasi baharu untuk AR.

Buat masa ini, ia tidak diketahui lagi bilakah Google merancang memperkenalkan penawaran generasi baharu mereka. Tetapi, dengan Apple merancang memperkenalkan set kepala mereka seawal tahun ini, tidak mustahil kita melihat penawaran Google dalam masa lebih kurang sama juga.

--AMANZ
............oo000oo........... 
PENAFIAN 1Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo