NOTIS:

Belum ada lagi....

Begini Caranya Mencari Pusat Vaksin Terdekat Dengan Anda

0

Kerajaan telah mula memberikan notifikasi kepada orang ramai melalui MySejahtera untuk pengambilan dos tambahan. Namun, anda juga boleh mendapatkan vaksin dos tambahan untuk Covid-19 melalui beberapa PPV terdekat – mengikut kapasiti.

Untuk memudahkan pencariann, anda boleh ke laman ProtectHealth, dan seterusnya memasukkan Negeri dan Bandar, kemudian melakukan carian. Ia seterusnya akan memaparkan senarai klinik-klinik dan pusat PPV terdekat dengan anda yang memberikan suntikan vaksin.

Namun, memandangkan tidak semua membenarkan vaksinasi tanpa janji temu, pengguna dinasihatkan untuk membuat panggilan dan menyemak bersama klinik berkenaan untuk penerimaan vaksinasi tanpa janji temu.


--AMANZ
............oo000oo........... 
PENAFIAN 1Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo