NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

PH Baru Bangkit Tidur?Awal pagi tadi(29 Ogos 2017)Majlis Presiden Pakatan Harapan telah mengeluarkan kenyataan setelah berbincang sepanjang malam mengisytiharkan bahawa mereka tidak akan berkerjasama dengan PAS bagi menghadapi PRU ke 14 nanti.

PH mengumumkan nereka bersedia menghadapi pertandingan tiga penjuru atau lebih dalam PRU akan datang dan bersedia menghadapi PAS.

Berita ini tiadalah sensasinya kerana umum tahu PAS tidak pernah pun iktiraf atau tergiur pada pakatan ini yang di dalamnya dianggotai DAP, Pan dan Tun Dr Mahathir sebagai teraju.

PAS tidak pernah memohon untuk berkerjasama malah PAS sudah sejak pasca Muktamar ke 63 baru-baru ini menyediakan jenteranya menghadapi pertandingan tiga penjuru dan di suku keempat 2017 ini rasanya seluruh ahli dan jentera PAS sudah pun bersiap sedia.

PH mungkin punya mimpi lain dan baru tersentak dari tidur yang lama.

PAS tidak pernah bermimpi.

Di Selangor umpamanya Pesuruhjaya Selangor YB Sallehen Mukhyi telah pun isytiharkan PAS bersedia bertanding sekurang-kurangnya 42 dari 56 kerusi negeri. Dan 16 September ini seluruh jentera Selangor sudah diarahkan menghadapi PRU ke 14.

Selamat tetjaga dari tidur yang lama PH. Jumpa anda dalam PRU 14 nanti.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=530437273962280&id=100009880363600                      
© all rights reserved
made with by templateszoo