NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Anwar hulur sumbangan raya kepada 57 ‘otai reformis’

Setiausaha Politik Perdana Menteri Ahmad Farhan Fauzi menyampaikan sumbangan daripada Anwar Ibrahim kepada ‘otai reformis’ dalam majlis di pejabat DUN Bukit Antarabangsa. (Gambar Facebook)KUALA LUMPUR: Perdana Menteri Anwar Ibrahim menghulurkan sumbangan Aidilfitri kepada 57 “otai reformis”.

Menerusi hantaran di Facebooknya hari ini, Anwar berkata sumbangan itu disampaikan setiausaha politiknya Ahmad Farhan Fauzi dalam majlis ringkas berlangsung pagi tadi, kepada “otai reformis” sekitar Ampang, di pejabat DUN Bukit Antarabangsa.

“Kebanyakan mereka menghadapi masalah kesihatan malah ada yang telah uzur dek kerana faktor usia. Saudara Farhan turut menyampaikan sumbangan Aidilfitri daripada pihak saya.

“Mendoakan kesihatan yang baik untuk mereka serta dipermudahkan persiapan menyambut Hari Raya Aidilfitri,” kata Anwar.

Turut hadir pada majlis itu, timbalan speaker DUN Selangor merangkap Adun Bukit Antarabangsa Mohd Kamri Kamarudin.Sumber | FMT Malaysia 


........
Komen: ........


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo