NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Amaran cuaca buruk di Semenanjung sehingga Ahad ini – MetMalaysiaKUALA LUMPUR – Jabatan Meteorologi (MetMalaysia) mengeluarkan amaran cuaca buruk selama tiga hari berturut-turut melibatkan semua negeri di Semenanjung dan beberapa kawasan di Sabah dan Sarawak sehingga Ahad ini.

MetMalaysia dalam kenyataan berkata, amaran cuaca buruk seperti hujan lebat, angin kencang dan ribut petir itu dijangka berlaku pada sebelah petang sehingga ke awal malam.

Katanya, selain itu, sepanjang tempoh tiga hari tersebut, hujan lebat dan ribut petir dijangka lebih tertumpu di kawasan Selangor, Kuala Lumpur, Perak, Johor dan Negeri Sembilan dengan taburan hujan berterusan pada sebelah pagi hingga petang dan petang hingga ke tengah malam.

Dalam pada itu, cuaca lembap dan hujan juga berpotensi melanda dikebanyakan tempat di negeri Sarawak terutamanya Kapit dan Limbang serta kawasan pedalaman dan Pantai Barat di Sabah. – MalaysiaGazette........
Komen: ........


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo