NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

PH, BN guna logo sendiri pada PRN Kelantan, kata Nik Nazmi

Nik Nazmi Nik Ahmad berkata, Pakatan Harapan (PH) dan Barisan Nasional (BN) memilih menggunakan logo masing-masing menjelang PRN Kelantan.PETALING JAYA: Pakatan Harapan (PH) dan Barisan Nasional (BN) memilih menggunakan logo masing-masing menjelang PRN Kelantan, kata Nik Nazmi Nik Ahmad.

Beliau yang juga ketua PKR Terengganu dan Kelantan, berkata kedua-dua gabungan bersetuju menggunakan logo masing-masing, selain mengesahkan tidak berlaku pertembungan antara dua parti berkenaan.

Katanya, namun penggunaan logo bagi PRN Terengganu belum diputuskan.

“Setakat ini, isu logo masih dalam perbincangan untuk PRN Terengganu. Di Kelantan, kita akan pakai logo PH, BN pakai logo mereka,” katanya menurut Berita Harian.

Beliau berkata demikian selepas melawat Projek Lembangan Sungai Bersepadu (PLSB) di Teluk Renjuna, Tumpat.

Sementara itu, Nik Nazmi berkata, agihan kerusi di Kelantan sudah selesai.

“Soal pengagihan kerusi agak cepat dapat diselesaikan dan kita kini berada dalam mood yang sangat positif,” katanya.

Sebelum ini dilaporkan, pembahagian kerusi PRN Kelantan memutuskan 14 kerusi ditandingi PH dan 31 kerusi diserahkan kepada BN.

Ketua Penerangan Umno Kelantan, Zawawi Othman, dilaporkan berkata, pengagihan kerusi itu dibuat menerusi satu mesyuarat dan setakat ini, uruskan berkaitan perkara itu tidak menimbulkan sebarang masalah.


Sumber I FMT Malaysia 

........
Komen: ........


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo