NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Pilih muka-muka baharu, muka-muka lama kebanyakannya muka-muka pengkhianat dakwa Noh Omar

Tan Sri Noh Omar berkata, ahli parti perlu membuat keputusan tepat dengan tidak memilih mereka yang tidak bersatu-padu. - Gambar fail/Astro AWANI


KUALA SELANGOR: UMNO Bahagian Tanjong Karang diingatkan tidak memilih pengkhianat parti untuk mengemudi bahagian itu pada pemilihan parti yang diadakan pada 18 Mac depan.
Bekas Ketua UMNO Tanjong Karang, Tan Sri Noh Omar berkata, ahli parti perlu membuat keputusan tepat dengan tidak memilih mereka yang tidak bersatu-padu.
"Berilah muka-muka baharu, saya nasihat buatlah demikian kerana hanya ada seorang dua yang memecah-belah parti UMNO (Bahagian Tanjong Karang)," katanya.
Beliau berkata demikian semasa sidang akhbar selepas Majlis Jasamu Dikenang di Apps Hotel Pasir Penambang pada Ahad
Noh memberitahu, beliau turut kecewa apabila pihak yang mengambil alih tugasnya menukar sesuka hati beberapa jawatan lantikan dalam bahagian itu.
"Saya kecewa apabila ada yang tukar setiausaha, bendahari dan ahli jawatankuasa (UMNO Bahagian Tanjong Karang), sedangkan dua bulan sahaja lagi pemilihan.
"Sepatutnya, pada masa ini, UMNO Bahagian Tanjong Karang menyusun untuk pentadbiran, bukannya mana yang dicop sebagai orang saya dibuang. Jadi, mana datang perpaduan?" soalnya.
Ditanya pendirian beliau selepas dipecat daripada UMNO, Noh memberitahu, beliau belum membuat sebarang keputusan mengenai hala tuju politik pada masa ini.
Bagaimanapun, katanya, beliau lebih selesa untuk menjadi penceramah bebas terutama dalam persediaan Pilihan Raya Negeri (PRN) Selangor.
"Kalau Bersatu (Parti Peribumi Bersatu Malaysia) atau Pas hendak jemput bagi ceramah saya akan beri. Kalau UMNO pun sudi menjemput saya, jemputlah," kata beliau.
- Sinar Harian........
Komen: ........


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo