NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

NGO pimpinan Annuar buka pendaftaran keahlian secara dalam talian

Hari ini, Ketua Pergerakan Pemuda UMNO Bahagian Seremban, Zool Amali Hussin mengumumkan secara terbuka  telah mendaftar keahlian dengan Muafakat Nasional.

KUALA LUMPUR – Pertubuhan bukan kerajaan, Muafakat Nasional (MN) yang diterajui bekas pemimpin UMNO, Tan Sri Annuar Musa kini membuka pendaftaran keahlian kepada semua rakyat pelbagai kaum dan agama yang berumur 18 tahun ke atas selaras dengan matlamat penubuhannya.

Setiausaha Kerja MN, Datuk Mohd. Irwan Rizal berkata, pendaftaran boleh dilakukan secara dalam talian melalui laman sesawang rasmi muafakatnasional.org.my

“Bagi mereka yang berumur 18 tahun ke bawah, perlu mendapatkan surat kebenaran bertulis daripada ibu bapa atau penjaga yang sah,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Menurut beliau, selain laman sesawang rasmi, orang ramai juga boleh mendapatkan maklumat lanjut mengenai MN dari media sosial termasuk Facebook, Instagram, Twitter dan TikTok serta talian 011-72751075.

Mohd. Irwan turut menjelaskan MN ialah sebuah pertubuhan bukan kerajaan (NGO) yang berdaftar di bawah Jabatan Pendaftar Pertubuhan (ROS) dan bukannya parti politik.

Pada Khamis lalu, Presiden MN, Tan Sri Annuar Musa telah mengumumkan pengaktifan MN sebagai platform yang menggerakkan agenda perpaduan dan penyatuan serta memantapkan pembinaan negara dan bangsa.

Hari ini, Ketua Pergerakan Pemuda UMNO Bahagian Seremban, Zool Amali Hussin mengumumkan secara terbuka  telah mendaftar keahlian dengan MN. – MalaysiaGazette

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo