NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Idris Jusoh kutuk calon PAS Besut bekas buangan UMNO. Dia tak sedar dia pun UMNO buang di Besut


Bekas menteri besar Terengganu, Idris Jusoh yakin Umno-BN akan mempertahankan kerusi Parlimen Besut yang ditandingi calon penggantinya Nawi Mohamad pada pilihan raya umum ke-15 ini.

Idris yang juga penyandang kerusi Parlimen Besut itu berkata peluang besar itu dilihat selepas pihak lawannya dari PAS mencalonkan bekas pemimpin yang ditolak parti itu sebelum ini.

"Alhamdulillah, saya di Besut dua tiga hari dan saya melihat kita mempunyai peluang yang baik kerana calon yang besar sekali PAS-lah.

"Calon PAS ini, dulu yang Umno tolak sebenarnya. Calon PAS di Besut adalah calon yang Umno reject (tolak) dan kemudian masuk PAS.

Nawi Mohamad, calon Parlimen Besut.

"Kerana dia tidak memberikan perkhidmatan yang baik dalam Umno di Setiu dan sebab itu tidak dicalonkan semula dan kemudian dia masuk PAS," katanya kepada pemberita selepas program Jom Masuk Rancangan Felda Wilayah Terengganu, di Kemaman, hari ini.

Mengulas lanjut, Idris berkata disebabkan itu, adalah mudah bagi Umno-BN untuk memberitahu rakyat siapa calon PAS sebenarnya.

"Jadi, senang sebenarnya kita beritahu kepada rakyat inilah calon yang ditolak oleh Umno, PAS ambil balik," katanya.............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo