NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Mujahid nak cari Publisiti atau bodoh? Nak Saman PAS atas artikel ada para mengata dia (Mujahid) tegas tak sokong LGBT


"Saya juga tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang yang sama kepada mana-mana pimpinan PAS yang tidak serik-serik membuat tulisan-tulisan fitnah dan mengaitkan saya dengan LGBT," katanya.

Kenyataan Mujahid itu merujuk kepada tulisan “Mantan Menteri Agama PH Sokong Eljibiti?” dan ditularkan oleh akaun Facebook PAS pada 16 Okt lalu.

Dalam artikel itu ada menjelaskan bahawa Mujahid tak sokong pun LGBT, kenapa Mujahid bodoh?

Mana tidaknya kalau Mantan Menteri Agama PH sendiri pun boleh bertemu dengan seorang aktivis transgender, Nisha Ayub dan beri harapan seolah-olah golongan itu patut dibela dan dilayan kehendak mereka.

Walaupun beliau tegaskan tidak sokong LGBT dan mempertahankan Nisya Ayub itu bukan aktivis LGBT kerana dia hanya seorang transgender, namun bukankah transgender itu sendiri salah seorang golongan yang ada dalam LGBT?

Kalau ayat macam ini pun nak saman, rasanya satu lori PAS boleh saman pemimpin PH. Kenapa bodohnya nak faham bentuk artikel yang ada tanda soal?

Ini permainanan pemimpin PH nak saman atas isu-isu remeh nak cari publisiti sebelum PRU-15. Bila nak sama boleh buat modal ceramah boleh bodohkan rakyat dan penyokong. Selepas PRU-15 senyap aje.

Nak saman tapi cakap ajelah.

Itu bodoh dan jahatnya pemimpin PH.
22 bulan sudah cukup untuk kita tahu betapa busuknya mereka.

NASIR RAMLEE


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo