NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Kalau Nik Omar percaturan PH mahu tawan Pasir Salak, Kenapa PKR tak bagi kerusi itu kepada AMANAH?


Anak bekas menteri besar Kelantan, Nik Omar Nik Abdul Aziz, bakal menjadi tawaran terbaik Pakatan Harapan (PH) untuk kerusi parlimen Pasir Salak pada PRU akan datang kata AMANAH

Timbalan Pengerusi Amanah Perak, Muhaimin Sulam, juga mengesahkan percaturan tersebut kepada Malaysiakini akhbar pro PH yang selalu menghentam PAS.

Katanya, langkah membawa anak Allahyarham Nik Abdul Aziz Nik Mat itu dianggap mampu memberi pilihan terbaik buat pengundi di kawasan yang dianggap kubu kuat Umno-BN.

Muhaimin yang juga anggota Jawatankuasa Amanah Pasir Salak yakin kemunculan Nik Omar di situ akan mampu menarik sokongan pengundi termasuk dalam kalangan pengundi atas pagar.

Yang kita musyukil ialah kenapa Nik Omar Nik Abdul Aziz bertanding atas tiket PKR? Kalau Nik Omar Nik Abdul Aziz masih lagi ahli AMANAH dan hanya bertanding atas tiket PKR kenapa PKR tak bagi sahaja kerusi itu kenapa AMANAH? Kenapa perlu bertanding atas tiket PKR bukan atas AMANAH?

Pelik.

Yang sebenarnya Nik Omar Nik Abdul Aziz sudah tidak laku di Kelantan. Kalau dia bertanding di Kelantan atas tiket AMANAH atau PKR sudah pasti dia kalah. Orang Kelantan kenal siapa dia Nik Omar Nik Abdul Aziz sejak zaman ayahnya masih hidup. Bagaimana kenyataan ibunya.

Jadi hantar ke Perak nak bodohkan orang Perak. Ini anak Tuan Guru Nik Abdul Aziz....
NAK MENIPU KAN, Pasal orang kampung dah kenal temberang si anak Tuan Guru Nik Abdul Aziz.

NASIR RAMLEE............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo