NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Debat Perdana Anwar-Najib: Siapa lebih bernas?

Semuanya bakal terjawab pada Khamis dan Astro AWANI akan menyiarkan debat itu secara langsung pada jam 9.00 malam di Saluran 501, astroawani.com dan aplikasi Live TV Astro AWANI

KUALA LUMPUR: Masa yang dinanti hampir tiba!
Selepas sekian lama menunggu, Debat Perdana membabitkan Datuk Seri Anwar Ibrahim dan Datuk Seri Najib Tun Razak akhirnya membuka gelanggang dari Auditorium MATIC di ibu negara, pada Khamis, 12 Mei 2022.
Kehangatan semakin terasa, keterujaan makin membara tatkala rakyat Malaysia menantikan hujah, buah fikiran, lontaran idea dua tokoh politik terkemuka ini.
Adakah kelantangan Anwar mampu ‘meredupkan’ sindiran Najib atau adakah kata-kata sinis Najib berjaya ‘menenggelamkan’ Anwar?
Semua persoalan menjurus kepada usaha-usaha menyelamatkan syarikat perkhidmatan medan minyak bersepadu Malaysia, Sapura Energy Bhd (Sapura Energy), bakal terjawab pada Khamis dan Astro AWANI akan menyiarkan debat itu secara langsung pada jam 9.00 malam di Saluran 501, astroawani.com dan aplikasi Live TV Astro AWANI.
Media bersama yang turut mendokong debat ini adalah Sinar Harian, Sin Chew Daily dan Malaysia Gazette.
Gelanggang sudah tersedia, kini hanya menunggu tokohnya membuka hujah dan bicara.
Nantikan ...
Sumber | Astro Awani


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                         ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo