NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Seorang pengguna berbelanja lebih RM247,000 pada jualan 3.15 Shopee


Baru-baru ini, Shopee telah mengadakan jualan 3.15 bersempena Hari Pengguna, sekaligus memperlihatkan ramai yang berbelanja besar pada platform edagang tersebut.

Melalui data yang dikongsikan pihak Shopee, ia turut memperlihatkan salah seorang pengguna turut berbelanja lebih daripada RM247,000 pada jualan berkenaan dalam membeli peralatan ruah seperti pembersih vakum dan TV pintar.

Selain pembeli, salah seorang penjual produk elektronik tempatan turut mencatatkan jumlah jualan sebanyak RM3.6 juta dalam nilai barangan kasar pada 15 Mac yang lepas.

Secara keseluruhan, produk dibawah Kelengkapan rumah dan Kediaman; Kesihatan dan Kecantikkan, serta Barangan Runcit dan Produk Haiwan Peliharaan adalah antara kategori yang popular pada jualan 3.15 di Shopee.

Shopee mengatakan lebih 5 kali ganda barangan dibeli dalam masa 2 jam pertama pada 15 Mac, berbanding hari biasa, dan sekitar 36 juta baucar Shopee telah dituntut pada 15 Mac sahaja.

Sumber | Amanz
............oo000oo........... 
PENAFIAN 1Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo