NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

PAS tak akan bubar DUN Kelantan, Terengganu dan Kedah

Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang. 

KUALA LUMPUR: PAS memutuskan untuk tidak membubarkan Dewan Undangan Negeri (DUN) Kelantan, Terengganu dan Kedah hingga tamat tempoh ketiga-tiganya.

Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang, berkata langkah itu bagi membolehkan tumpuan diberikan kepada kestabilan dan kesejahteraan hidup rakyat.

"PAS mengikut perkembangan semasa politik tanah air, di samping fokus yang perlu diberikan kepada usaha pemulihan kesihatan dan ekonomi negara yang bakal memasuki fasa endemik.

"Justeru, PAS membuat pendirian supaya DUN bagi Kelantan, Terengganu dan Kedah tidak akan dibubarkan hingga tamat tempohnya, bagi menumpukan kepada kestabilan dan kesejahteraan hidup rakyat," katanya dalam kenyataan, malam ini.

Sumber | BH Online
............oo000oo........... 
PENAFIAN 1Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo