NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Kepala pengecas dibuang daripada kotak jualan siri Galaxy A


Samsung telah pun memperkenalkan beberapa telefon pintar dibawah siri Galaxy A pada minggu ini, iaitu Galaxy A23 dan juga Galaxy A13. Walaupun hadir dengan penawaran seperti kamera 50-megapixel, serta sokongan pengecasan 25W, namun, salah satu perkara tidak menarik padanya adalah kini Samsung tidak menyertakan kepala pengecas secara terbina dalam kotak peranti siri Galaxy A.

Mengikut nyah-kotak awal, Samsung sekadar menyertakan kabel sahaja, dan tidak menyertakan kepala pegecas. Pengguna yang ingin menikmati pengecasan 25W, perlu membeliya secara berasingan.

Hal ini mungkin tidak disukai ramai, namun ini mungkin trend terbaru yang kita perlu biasakan dalam peranti-peranti baharu berspesfiikasi pertengahan dan rendah selepas ini.

Sumber | Amanz
............oo000oo........... 
PENAFIAN 1Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo