NOTIS:

Belum ada lagi....

PKPD di Taman Rimba, Mentakab

0
PKPD akan dilaksana di Taman Rimba, Mentakab di Temerloh, Pahang mulai esok hingga 20 Februari. - Gambar hiasan

KUALA LUMPUR: Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) akan dilaksana di Taman Rimba, Mentakab di Temerloh, Pahang bermula esok hingga 20 Februari.

Ketua Pengarah Keselamatan Negara Majlis Keselamatan Negara (MKN), Datuk Rodzi Md Saad, dalam kenyataan hari ini memaklumkan, pelaksanaan PKPD di lokaliti itu dibuat selepas meneliti pembentangan Kementerian Kesihatan (KKM) mengenai penilaian risiko serta trend jangkitan COVID-19.

Menerusi kenyataan yang dimuat naik di laman Facebook, beliau turut memaklumkan PKPD di Kolej Vokasional Sultan Ahmad Shah di Rompin, Pahang akan ditamatkan esok seperti dijadualkan. – BERNAMA


............oo000oo........... 
PENAFIAN 1Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo