NOTIS:

Belum ada lagi....

Telegram Tambah Ciri Reaksi Emoji Untuk Mesej

0

Selepas ujian dalam bentuk beta, Telegram kini telah memperkenalkan kemaskini untuk aplikasi permesejan mereka, sekaligus menambah ciri reaksi emoji untuk mesej.

Dengan ciri ini, pengguna boleh tap pada sesuatu mesej dan memilih reaksi yang ingin diberikan terhadap sesuatu mesej dalam bentuk emoji – tanpa perlu membalas teks untuknya.

Selain itu, pengguna juga boleh dwi-tap pada sesuatu mesej dalam memberikan reaksi “Thumbs Up” pantas untuk sesuatu mesej.

Ciri ini diaktifkan secara automatik untuk semua perbualan peribadi, sementara pentadbir kumpulan dan Channel boleh mengaktifkannya melalui halaman tetapan.


--AMANZ
............oo000oo........... 
PENAFIAN 1Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo