NOTIS:

Belum ada lagi....

Kongres Rakyat sambut ulangtahun ke-6

01. Berdasarkan kepada Resolusi Konvensyen NGO-NGO Peringkat Kebangsaan ke-2 bertarikh 1 Zulhijjah 1442 bersamaan dengan 11 Julai 2021 bersetuju , “10. Menggerakkan semula Sekretariat Kongres Rakyat bagi membela dan memperjuangkan kepentingan Rakyat”

2. Mesyuarat Sekretariat Kongres Rakyat 2.0 telah dibentuk dan bersetuju melantik Saudara Mohd Shuhaimi bin Embong, sebagai Pengerusi/Ketua Sekretariat bagi mengurus dan memperbadankannya sebagai sebuah organisasi yang melaksanakan tugas dan tanggungjawabnya serta melnganjurkan program dan aktiviti yang bersesuaian dengan fungsinya.

3. Sekretariat Kongres Rakyat 2.0 juga bersetuju membuat keputusan untuk menyambut ulangtahun ke-6 pada 12 September 2021 dengan mengadakan Kongres Ekonomi Rakyat (KER) yang bertujuan untuk merumuskan Pelan Tindakan Ekonomi Rakyat (PTER).

4. Sekretariat Kongres Rakyat 2.0 bersetuju mengekalkan logo dan tema asal ‘Membina Malaysia Sejahtera dengan memasukkan 2.0 bagi mengekalkan identiti asal Kongres Rakyat sebelum ini.

5. Sekiranya ada sebarang urusan berkaitan dengan Kongres Rakyat boleh berhubung dengan Sekretariat Kongres Rakyat 2.0 yang baharu dibentuk.

Dikeluarkan Oleh: Sekretariat Kongres Rakyat 2.0 (8hb September, 2021)


............oo000oo........... 
PENAFIAN 1Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo