NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Komunis: Luka Lama Berdarah Kembali


LUKA LAMA BERDARAH KEMBALI

Parti Islam Se-Malaysia (PAS) minta pihak keselamatan negara segera mematahkan cubaan untuk menyebar semula agenda komunis di Malaysia. Terdapat pihak sengaja mengangkat pemimpin komunis sebagai pejuang kemerdekaan, mengubah sejarah, membawa balik abu Chin Peng dan menghina Jalur Gemilang. PAS percaya anasir ini akan terus membuat pelbagai lagi tindakan bagi memastikan agenda Komunisme menjadi dominan di Malaysia.

Komunis melakukan pemberontakan bersenjata di Malaysia sehingga mengorbankan ribuan nyawa termasuk perajurit negara. Luka lama akan berdarah kembali. Komunis bukan hanya mahu menyebarkan ideologi sahaja tetapi mahu merampas kedaulatan dan kepimpinan negara. Jangan gugat keharmonian rakyat pelbagai kaum dengan ancaman komunisme. Tidak keterlaluan jika dikatakan agenda ini didalangi oleh satu rangkaian antarabangsa yang lebih besar.

PAS berharap agar rakyat Malaysia bersatu padu dan berhati-hati dengan ancaman komunisme. Rakyat juga diminta untuk tidak mengambil tindakan balas di luar batas undang-undang. Kita serahkan kepada pihak berkuasa untuk mematahkan agenda bahaya komunisme di negara ini.

Sekian, terima kasih.

TUAN IBRAHIM BIN TUAN MAN
Timbalan Presiden PAS
Ahli Parlimen Malaysia (Kubang Kerian)

30 Rabi’ul Awwal 1441 | 27 November 2019

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo