NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Anwar timbang rombak kabinet menteriKUALA LUMPUR: Perdana Menteri Anwar Ibrahim berkata beliau masih sedang memikirkan tentang rombakan Jemaah Menteri, susulan ura-ura ia akan berlaku selepas PRN enam negeri.

“Saya sedang berfikir,” katanya menjawab pertanyaan pemberita, selepas majlis penutup Sidang Kemuncak Teknologi Komunikasi Maklumat (ICT) Malaysia 2023 di Pusat Perdagangan dan Pameran Antarabangsa Malaysia.

Terdahulu, Menteri Komunikasi dan Digital Fahmi Fadzil memaklumkan tiada sebarang perbincangan mengenai rombakan Jemaah Menteri dalam mesyuarat hari ini.

Desas-desus rombakan Jemaah Menteri timbul susulan PRN di enam negeri pada Ogos.

Semalam, ketua lima kementerian diumumkan terlibat dalam beberapa pusingan kerja dan pelantikan baharu, di sebalik ura-ura kemungkinan rombakan Jemaah Menteri.


Sumber I FMT Malaysia 
........
Komen: ........


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo