NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

PRN Pulau Pinang: Kecoh peti undi tidak diikat

Keadaan peti undi di saluran 15 tidak diikat (seal) di pusat pengundian di Sekolah Menengah Seri Relau Jalan Paya Terubong pada Sabtu.GEORGETOWN - Pusat mengundi di Sekolah Menengah Seri Relau Jalan Paya Terubong di sini kecoh apabila didapati sebuah peti undi di saluran 15 tidak diikat (seal).

Perkara itu disedari calon Perikatan Nasional bagi kerusi Paya Terubong, Ooi Ghee Oon pada jam 11.25 pagi Sabtu.

Difahamkan, akibat daripada insiden tersebut, proses pengundian di saluran berkenaan terhenti sementara menunggu pihak Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) hadir untuk membuat pemeriksaan ke atas peti undi tersebut.

Ghee Oon berkata, beliau akan membuat laporan polis berkenaan perkara itu di Ibupejabat Polis Daerah Timur Laut pada jam 3 petang ini.


Sumber I Sinar Harian ........
Komen: ........


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo