NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Kerja penyelenggaraan punca Lebuhraya Karak sesakBANGI, Selasa – Kerja-kerja penyelenggaraan didakwa menjadi punca Lebuhraya Kuala Lumpur-Karak (KLK) arah timur mengalami kesesakan.

Lebuhraya Pantai Timur (LPT) menerusi ciapan di akaun Twitter memaklumkan, trafik sesak itu berlaku sepanjang 11.7 kilometer (km) bermula dari KM20.1 arah timur sehingga ke lokasi kerja-kerja penyelenggaraan.

Tambahnya, lorong tengah dan kanan di KM31.8 hingga KM32.7 arah timur (Genting Sempah) ditutup bagi memudahkan kerja penyelenggaraan.

“Penutupan lorong tengah dan kanan bermula pada jam 8.30 malam (17 April) dan tamat pada 8 pagi (18 April).

“Penutupan adalah untuk kerja-kerja penyelenggaraan ‘pavement rehabilitation’,” katanya dalam satu hantaran pada Selasa.

Menerusi tinjauan Sinar Harian di media sosial, trafik perlahan itu didakwa berlaku sejak tengah malam Isnin menyebabkan pengguna jalan raya menghadapi kesesakan sehingga lebih empat jam.


Sumber | Tv Pertiwi........
Komen: ........


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo