NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

JDT bakal wujudkan pasukan bola sepak wanitaKelab bola sepak Johor Darul Ta’zim (JDT) kini merupakan antara sebuah pasukan bola sepak gergasi di Malaysia dan juga di Asia Tenggara.

Bagaimanapun disebalik kehebatan mereka dalam mendominasi bola sepak lelaki, JDT masih lagi belum mempunyai pasukan bola sepak wanita mereka buat masa ini.

Walaupun sering menjadi persoalan, pemilik JDT iaitu Tunku Mahkota Johor (TMJ), Tunku Ismail Idris akhir tampil memberi penjelasan mengenai penubuhan pasukan bola sepak wanita JDT.

Menurut TMJ, sememangnya kelab sudah ada perancangan untuk wujudkan pasukan bola sepak wanita satu hari nanti, tetapi bukan dalam masa terdekat ini.

JDT tidak akan melakukan sesuatu perkara terburu-buru tanpa perancangan yang rapi.

Dalam pada itu, JDT baru sahaja menubuhkan pasukan futsal mereka yang kini sedang bersaing di Malaysia Premier Futsal League (MPFL).


Sumber | Harimau Malaya


........
Komen: ........


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo