NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Pemantang Pauh terbiar, nak bantu bangunkan negara... orang bodoh aje boleh dikencing


Ini post daripada kaki bodek PKR alias penyokong PH. Katanya pengalaman, bakat dan ruang yang ada pada Penasihat Kanan Ekonomi dan Kewangan kepada Perdana Menteri, Nurul Izzah Anwar sebelum ini dapat diguna pakai bagi membantu membangunkan negara dari segi ekonomi dan kewangan.

Ketua Angkatan Muda Keadilan (AMK) Permatang Pauh, Fahmi Zainol berkata, Nurul Izzah sebelum ini pernah melaksanakan kajian kemiskinan multidimensi Permatang Pauh yang dapat menyumbang kepada indeks kemiskinan negara.

“Idea-idea seperti ini kami yakin beliau (Izzah) dapat laksanakan di peringkat yang lebih tinggi.

“Kami berharap agar Nurul Izzah, Ketua Cabang Permatang Pauh merangkap Naib Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) menggunakan ruang dan peluang ini sebaik mungkin dalam usaha yang membantu masyarakat dan negara ke arah kehidupan yang lebih sejahtera.

“Kami anak muda Permatang Pauh menyambut baik dan bangga dengan pelantikan ini,” katanya dalam ciapan di Twitternya pada Ahad.

Malas nak ulas...
Orang bodoh aje kena kencing.
Lihat apa Nurul Izzah buat di Pemantang Pauh?
Nak mnegundi baharu nampak muka dia..
Takkan masalah keluarga selepas bercerai dan berkahwin semula jadi masalah rakyat?


........
Komen: PH tunggu masa nak mampus


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo