NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Yang kalah masuk Istana, yang menang kena tipu (Video)Begitulah hakikatnya, apa yang terjadi kepada Ahli Parlimen Kuala Selangor, YB Dr Dzulkifli Ahmad apabila Tengku Zafrul, caloan BN yang dikalahkan beliau dengan majoriti 1002 undi. Akhirnya apa yang berlaku, Tengku Zafrul yang ditolak rakyat pula dilantik sebagai Senator bagi memberi ruang kepada lantikan sebagai Menteri. Begitulah nilainya Dr Dzulkifli dimata DSAI. Itu pun masih sanggup mencuim bontot DSAI dengan harapan diberilah juga barang satu dua posisi dalam kerajaan. Tiba- tia teringat pula Kisah 1001 malam. Hikayat Seribu Satu Malam (bahasa Arab: كتاب ألف ليلة وليلة Kitāb 'Alf Laylaṯ wa-Laylaṯ, bahasa Parsi: هزار و یک شب Hazâr-o Yak Šab) ialah sebuah karya kesusasteraan Timur Tengah Zaman Pertengahan yang mengandungi hikayat-hikayat yang diceritakan oleh Scheherazad (bahasa Parsi: Shahrastini) kepada suaminya. Suaminya pun tidak jadi hendak menghukum bunuhnya dan biar dia hidup untuk satu lagi hari.

Begitulah apa yang terkena kepada penyokong tegar PH di Kuala Selangor, terasa dipermainkan oleh DSAI, namum terpaksa membiarkan kerana ingin hidup satu hari lagi katanya. 

........
Komen: .Tiba-tiba teringat kisah lebai malang, dapat jemputan pun berkira-kira mana yang untung, akhirnya semua melepas. 


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo