NOTIS:

Terima kasih kepada semua pengundi.......

Ramai ahli UMNO nyata minat serta Pas


PAS Negeri Sembilan menjangkakan lebih ramai ahli UMNO di negeri itu akan menyertai parti tersebut pada masa hadapan.

Pesuruhjayanya, Rafiei Mustapha berkata, ini terbukti apabila Pas menerima kemasukan lebih daripada 3,000 ahli baharu di seluruh negeri dalam masa dua bulan.

Selain itu, katanya lagi, beberapa kepimpinan UMNO peringkat cawangan di Kuala Pilah turut menyatakan hasrat untuk bersama Pas.

“Buat masa ini saya tidak mahu dedahkan siapa. Tapi itu menunjukkan ahli UMNO ada hasrat sertai Pas disebabkan situasi yang berlaku kepada UMNO sekarang,” katanya seperti dilapor Sinar Harian, hari ini.

Rafiei bagaimanapun menafikan Pas mahu mengambil kesempatan di atas permasalahan yang berlaku di dalam UMNO.

Sebaliknya kata beliau, parti itu sentiasa mengalu-alukan sesiapa saja yang berhasrat menyertai Pas.

Dalam perkembangan lain, sebagai persediaan menghadapi Pilihan Raya Negeri(PRN), pihaknya bercadang mengadakan program jelajah di setiap daerah dalam usaha menarik lebih ramai kemasukan ahli baharu.


........
Komen: ........


............oo000oo...........
PENAFIAN
  1 Media.my mengamalkan dan percaya kepada hak kebebasan bersuara selagi hak tersebut tidak disalahguna untuk memperkatakan perkara-perkara yang bertentangan dengan kebenaran, Perlembagaan Persekutuan dan Undang-Undang Negeri dan Negara. Komen dan pandangan yang diberikan adalah pandangan peribadi dan tidak semestinya melambangkan pendirian 1Media.my berkenaan mana-mana isu yang berbangkit.
                      ...oo...

No comments

Post a Comment

© all rights reserved
made with by templateszoo